Oferty pracy

Klauzula informacyjna dla osób ubiegających się o zatrudnienie


RATOWNIK MEDYCZNY

Poszukujemy pracownika na stanowisko RATOWNIK MEDYCZNY . miejsce pracy: Siemianowice Śląskie.

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

LEKARZ SPECJALISTA

Specjalista Chorób Wewnętrznych, Specjalista Nefrologii

Poszukujemy pracowników na stanowisko Lekarza Specjalisty Chorób Wewnętrznych oraz Specjalisty Nefrologii.
Miejsce pracy: JAWORZNO (pełny wymiar czasu pracy.)
POZOSTAŁE PLACÓWKI Nefrolux (dyżury medyczne).

 

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

 

PIELĘGNIARKA DIALIZACYJNA

Poszukujemy pracownika na stanowisko PIELĘGNIARKA DIALIZACYJNA. Miejsce pracy: MYSŁOWICE

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

 


PIELĘGNIARKA ENDOSKOPOWA

Poszukujemy pracownika na stanowisko PIELĘGNIARKA ENDOSKOPOWA . miejsce pracy: Siemianowice Śląskie.

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

Formularz kontaktowy



  • Deklaracja zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu realizacji zgłoszenia. (Pełna treść)
  • Wypełniając formularz zgadzam się na przetwarzanie podanych danych osobowych zgodnie z polityką RODO przez NEFROLUX LUCJAN SOBIERAJ, WOJCIECH KAMIŃSKI SPÓŁKA JAWNA z siedzibą: ul. Szpitalna 6, 41-100 Siemianowice Śląskie w celu kontaktu w związku ze zgłoszonym pytaniem oraz przyjmuję do wiadomości, że NEFROLUX LUCJAN SOBIERAJ, WOJCIECH KAMIŃSKI SPÓŁKA JAWNA jest Administratorem Danych Osobowych.