Oferty pracy

Klauzula informacyjna dla osób ubiegających się o zatrudnienie

LEKARZ SPECJALISTA

Specjalista Chorób Wewnętrznych, Specjalista Nefrologii

Poszukujemy pracowników na stanowisko Lekarza Specjalisty Chorób Wewnętrznych oraz Specjalisty Nefrologii.
Miejsce pracy: JAWORZNO (pełny wymiar czasu pracy.)
POZOSTAŁE PLACÓWKI Nefrolux (dyżury medyczne).

 

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

 

PIELĘGNIARKA DIALIZACYJNA

Poszukujemy pracownika na stanowisko PIELĘGNIARKA DIALIZACYJNA. Miejsce pracy: MYSŁOWICE

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

 


PIELĘGNIARKA ENDOSKOPOWA

Poszukujemy pracownika na stanowisko PIELĘGNIARKA ENDOSKOPOWA . miejsce pracy: Siemianowice Śląskie.

CV prosimy wysyłać na adres: kadry@nefrolux.com.pl
lub kontaktować się telefonicznie pod numerem:
032/621 27 08

*CV musi zawierać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych również na potrzeby przyszłych rekrutacji.”


PRACOWNIK BIUROWY

Poszukujemy osoby na stanowisko pracownika biurowego.

Wymagane prawo jazdy kat. B oraz status studenta.

CV prosimy przesyłać na adres – sekretariat@nefrolux.com.pl
 

Formularz kontaktowy



  • Deklaracja zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu realizacji zgłoszenia. (Pełna treść)
  • Wypełniając formularz zgadzam się na przetwarzanie podanych danych osobowych zgodnie z polityką RODO przez NEFROLUX LUCJAN SOBIERAJ, WOJCIECH KAMIŃSKI SPÓŁKA JAWNA z siedzibą: ul. Szpitalna 6, 41-100 Siemianowice Śląskie w celu kontaktu w związku ze zgłoszonym pytaniem oraz przyjmuję do wiadomości, że NEFROLUX LUCJAN SOBIERAJ, WOJCIECH KAMIŃSKI SPÓŁKA JAWNA jest Administratorem Danych Osobowych.